dimecres, 6 de maig del 2009

Off Scan'09 - Presentació ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Benvolguts conciutadans de la era del pixel,

A data d'avui dia 6 de maig fem pública la convocatòria per a la segona edició del certamen internacional Off Scan: imatge i pensament contemporanis en l'atzucac.

Per a la present edició hem definit un camp d'exploració: L'ambivalència. Immersos en la complexitat, la velocitat i la tensió amb la virtualitat ens preocupa com la imatge queda sotmesa a aquesta condició de posseir simultàniament valors diferents i fins i tot significacions oposades.

També volem parlar de la importància del context a l'hora de plantejar lectures sobre la imatge, així com de la força de la descontextualització per a resoldre accions creatives que produeixin sotregades eficients en les estructures prefixades. Plantejem un viatge de la imatge estàtica i oficial a la imatge que cirula i permuta.

En el programa d'Off Scan trobareu múltiples plataformes on participar, amb imatges, idees, comentaris o propostes que estarem encantats d'incloure. La terra no és plana, Off Scan sí.