dimecres, 6 de maig del 2009

Programa Off Scan'09 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

El Programa d'Off Scan'09 inclou:

Clatell Calent_
S'obre la convocatòria per participar a la segona edició de Clatell Calent: la imatge inevitable, es tracta que ens feu arribar aquelles fotos que a tots ens atrapen. Es a dir, fotografies a les quals no podem escapar, ja que la norma de conducta ho exigeix: situacions familiars, requisits d'empresa, tràmits institucionals, etc. Us demanem que ens feu arribar aquelles fotos en les quals en veiem involucrats més enllà de la nostra voluntat. La foto inevitable.
Clatell Calent és una exposició col·lectiva de convocatòria oberta a nivell de la www.

Convocatòria oberta fins el 25 de maig
Envieu les vostres fotos a: offscan@gmail.com

(Nota: aquesta convocatòria s'ha modificat a data 15/5/09 ja que hem rebut comentaris que han fet reformular el sentit de la mateixa, preguem disculpeu la indefinició previa.)

Diàlegs_
Al voltant del debat: l'ambivalència, s'han dissenyat tres accions: una enquesta (descarrega-la aquí i fes-nos-la arribar per mail), una sèrie de cartells i una intervenció a la xarxa. Esperem que a partir d'aquestes accions s'iniciï un debat fructífer que ens porti a una taula de treball.

Aquesta activitat correrà paralel·la als principals actes del festival Scan. Anirem publicant al blog d'Off Scan els seus resultats.

Missing_
Off Scan ha iniciat una recerca, es busquen persones que no facin fotos. Si sabeu d'algú o vosaltres en sou un d'ells escriviu-nos a offscan@gmail.com,
explicant la vostra experiència.

Propostes_
En l'apartat de propostes anirem incloent totes aquelles iniciatives interessants que ens han arribat aquests dies i que tindran lloc durant les próximes dues setmanes. Qui estigui pensant en fer alguna intervenció, alguna expo, el que sigui... que ens ho faci arribar.