diumenge, 13 d’abril del 2008

Off Scan - Manifestació Simpàtica


Off Scan és una convocatòria paral·lela al Festival Scan de Fotografia, i que beu dels mateixos principis: establir-se com una plataforma de descoberta i promoció dels nous creadors i generar un espai per a les idees més fresques i agosarades vinculades a la imatge en el context contemporani. Off Scan són artistes localment internacionals, idees simpàtiques i pressupost 0.

Off Scan és una oportunitat per a reafirmar una de les fonts de riquesa cultural del nostre país: l’energia, la bona salut i el dinamisme de la seva gent. Fent de l’activisme cultural i polític motors capaços de generar coses magnifiques per si mateixos sense cap tutela.

Simpatia: Qualitat d’ésser afectat per allò que afecta un altre. Simpatitzem amb Scan i això ens incita a aportar una mirada des del lloc i a convidar a la gent d’aquí a aprofitar aquest context per sumar-se a la festa. Tarragona fa caliu, Off Scan és un fogonet.

Dins de l’olla barrejada que és Scan, qui no entra para. Així que, més fàcil que posar-nos a perseguir quimeres per les guixetes, aquí us regalem la humilitat d’aquestes propostes que es passegen de puntetes i fent l’ullet. I el més important dir-vos que Off Scan és un programa obert on totes les propostes són ben rebudes. Amb to simpàtic aplaudides i benvingudes.

Salut i fotos!