diumenge, 20 d’abril del 2008

Off Scan_Galeria d'Imatges

Aquí teniu enllaços a les imatges que hem rebut o s'han generat en el marc dels diferents projectes plantejats per l'Off Scan:



Lugar Pintoresco_

Projecte Col·laboratiu. Proposàvem, mitjançant la decontextualització de la icona de trànsit que ens indica un "Lugar Pintoresco", construir un itinerari / guia dels indrets peculiars de la ciutat de Tarragona. El resultat ens parla des de la mirada obliqua i la subjectivitat de cadascú alhora d'escollir i senyalar quins són els espai d'interès paisatgístic de la ciutat.


Clatell Calent_
Projecte Col·laboratiu. Tots els que tenim o duem una càmera al damunt hem viscut l'experiència de trobar-nos davant d'un fenomen, un objecte o una escena que ens demana ineludiblement d'ésser fotografiat. Clatell Calent pretén recopilar aquestes imatges, poder inconnexes entre elles però que juxtaposades ens narren com es configuren els hàbits i els valors de la foto entesa com una pròtesis que duem incorporada i que emprem per analitzar, diseccionar i comprendre la realitat.


Blu You_
Projecte Col·laboratiu. A través de les microtecnologies dels mitjans de telecomunicacions (els mòbils) s'ha desenvolupat una proposta interactiva sota el lema: “mira i comparteix el moment”. Es tractava de generar imatges amb les càmeres dels mòbils i compartir-les via blue tooth amb persones que comparteixen el mateix temps/espai. Jugant, fins i tot, amb la possibilitat de connectar-te amb algú que no coneixes de res.


Diàlegs_

Taller de 16 persones. A partir d’un àlbum familiar de fotografies trobades a un contenidor de brossa hem analitzat la capacitat dels mitjans d’enregistrament d’imatges d’augmentar o disminuir l’experiència. El resultat del taller ens va confirmar que en més del 50% dels casos l'acte fotogràfic redueix l'experiència, devaluant la vivència directa del moment.



3 comentaris:

llort-figuerola ha dit...

Al taller del pintor Rosselló, concretament a l'ART (Arxiu Rosselló Tarraco) hi ha una exposició, com cada any per la primavera fotogràfica!

Jobove - Reus ha dit...

que tingueu molta sort al molt blocaire

salutacions des de Reus

Unknown ha dit...

jo al meu blog hi penjo fotos sostenibles.

salutacions,
corrent altern